top of page

Bekijk onze diensten

Schoonheidsbehandelingen.

Er wordt bij de schoonheidsbehandeling gewerkt met het merk Mineral care.

Een schoonheidsbehandeling heeft als doel om uw huid er beter en frisser uit te laten zien en voor de ontspanning. Mineral care komt uit Isreal en zit vol met minerale en zouten uit de dode zee. Het revitaliseren effect van dode zee mineralen en de kalmerende eigenschappen van natuurlijke plantenextracten hebben geleid tot een effectieve huidverzorgingslijn van mineral care en is geschikt voor alle huidtypen.

Pedicurebehandelingen, ook gespecialiseerd in diabetische en reumatische voet.

Bij de pedicurebehandeling worden de voeten verzorgt en gecontroleerd op wondjes en andere ongemakken, zoals likdoorns, ingegroeide nagels, eelt en kloven. Als afsluiting van de behandeling worden de voeten heerlijk ingecremend en desgewenst kunnen de nagels gelakt worden.

Er wordt gewerkt met de merk Fusspunkt.

De salon staat geregisteerd in het KRP-register van Procert en hierdoor is vergoeding mogelijk voor diabetisch en reumapatiënten. Als u niet naar de salon kunt komen, dan kan de behandeling ook bij u thuis plaatsvinden.

Gelnagels en Make-up.

De trend op het moment is mooie en verzorgde nagels.

Wij verzorgen dan ook gelnagels op de handen en voeten, de gel blijft 3 a 4 weken mooi op de handen en wel 6 a 8 weken op de voeten. Ideaal voor de vakantie. We hebben elke seizoen de nieuwste kleuren gel en ook van de normale nagellak. De nagellak is van het merk Mavala, het is een merk wat al bijna 50 jaar in Geneve wordt ontwikkeld. Tevens kunt u bij ons terecht voor een schitterende make-up als u een feestje heeft of als u gaat trouwen. de make-up lijn is van het italiaanse merk Deborah. Voor bruiden hebben we ook een speciaal bruidsarrangement.

Vraag om meer informatie

Naam*

E-mailadres*

Bericht*

bottom of page